top of page
Water Drops

Fukthantering

Fukt hantering är avgörande i byggnader med låga temperaturer, särskilt i kylda utrymmen. Överdriven fukt kan leda till mögelbildning, strukturell skada och minskad energieffektivitet. Därför är effektiv fuktstyrning avgörande.

Full_HR_system.png

Koppla avfuktaren till värmeåtervinning 

På EKA har vi specialiserat oss på att erbjuda konsulttjänster för fukt hantering i byggnader med låga temperaturer. Vårt team av experter har omfattande erfarenhet av att utforma och implementera lösningar för fuktstyrning som utnyttjar de senaste teknologierna, såsom avfuktningsteknik, naturliga kylmedel och återvinning av värme från kylning.

Vi kommer att arbeta med dig för att utveckla en skräddarsydd lösning som uppfyller dina specifika behov, inklusive val av rätt utrustning, systemdesign och genomförande av korrekta kontroller. Våra lösningar förebygger inte bara fuktproblem utan förbättrar också den övergripande energieffektiviteten i ditt kylsystem, vilket sparar pengar på lång sikt.

Oavsett om du har problem med fukt i dina kylda utrymmen eller helt enkelt vill förbättra ditt fuktstyrningssystem kan vi hjälpa till. Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan utveckla en skräddarsydd lösning som säkerställer att din anläggning fungerar på bästa sätt.
 

Gratis skyltar att ladda ner 

Här kan du ladda ner "kall och avfuktad zon" skyltar som påminnelse för att stänga dörren till arenarummet och undvika fuktbelastning, billig och effektiv lösning. Redo att skriva ut ! 

stäng dörren text.png
Stäng dörren med symbol.png
bottom of page