top of page

Välkommen Artem!

Vi är glada att välkomna Artem Buznyk till vårt team på EKA. Med över 18 års erfarenhet som projektledare, ledande ingenjör till och med VD av sitt företag inom kyla, uppvärmning, ventilation och luftkonditionering (HVAC&R), kommer Artem att bidra med en djupgående expertis och teknisk skicklighet. Hans bakgrund inkluderar framgångsrik ledning av komplexa projekt med budgetar upp till 500 000 EUR, vilket visar på hans förmåga att leverera högkvalitativa lösningar inom tids- och budgetramar.


Artem har arbetat internationellt med stora kunder som PepsiCo och UNICEF, vilket vittnar om hans förmåga att skapa och underhålla starka kundrelationer. Hans erfarenhet inom marin HVAC&R-design och specifik kompetens i kylsystem för både kommersiella och industriella tillämpningar kommer att vara ovärderlig för att stärka vår kapacitet inom detaljerad Kylteknik projektering.

Med en utbildning i Mechanical Engineering från National University of Shipbuilding i Ukraina och ytterligare ledarskapsträning från Tyskland och USA, är Artem väl förberedd att möta de tekniska och ledande utmaningar som vi står inför. Hans entreprenörsanda, problemlösningsförmåga och engagemang för kundnöjdhet kommer att bidra starkt till vårt fortsatta framgång.


Välkommen till EKA, Artem!


Naturally sustainable engineering solutions

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page