top of page

Starta 2023 med ett bra fotsteg: insikter från vårt fältbesök

Available in English - pick language with the flag at the top right corner


2023 har precis börjat och vi på EKA hade ett fantastiskt sätt att starta året - genom att bjuda in våra kollegor från EKA Baltic och EKA Finland att besöka oss.

EKA team och Martin Lindgren (Projektledare SLS) framför Portable Unit för GMTO projekt .

På morgonen besökte vi vår projektpartner SLS Kyla Värme Energi AB i Norrköping, där vi fick möjlighet att se den bärbara "container" aggregat under uppbyggnad för Giant Magellan Telescope (GMTO). Detta är ett mycket spännande projekt som vi är stolta att vara en del av. Vi fick en inblick i tillverkningsprocessen och de olika enheterna som var på väg att skickas till kunder. Detta var en fantastisk möjlighet att se det praktiska arbetet och utbyta idéer och erfarenheter kring projektet.Vi hade också möjlighet att besöka SLS grannar i detta industriområde, Kompressorteknik, som öppnade upp sina dörrar för oss och gav oss en teknisk rundtur. Deras koncept med ett cirkulärt ekonomiskt synsätt är ju imponerande: häftigt att se en kompressor från 70-talet som lämnar deras verksamhet som nytt.


Torbjörn Johansson, Teknisk Chef på Kompressor Teknik, berättar för oss deras metoder.

Sammantaget var detta en mycket lärorik och minnesvärd dag. Vi fick se teknologin bakom projektet och hur det kommer att användas i framtiden, samtidigt som vi fick utbyta idéer och erfarenheter med våra kollegor från andra länder och stärka våra professionella relationer. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans på detta och andra spännande projekt under 2023 och framåt.

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page