top of page

EKA Hälsar Olesia Välkommen: Ett Nytt Tillskott till Vårt Marknadsteam

Vi är glada att meddela ett värdefullt tillskott till EKA-familjen. Olesia, en engagerad marknadsföringsspecialist med över sex års erfarenhet från olika sektorer, har anslutit sig till vårt team. Hennes imponerande meritlista och breda kunskap kommer att göra en betydande påverkan på våra marknadsinsatser och företagets övergripande tillväxt.


Professionell Bakgrund

Olesias karriärresa har präglats av en rad framgångar och milstolpar. Innan hon kom till EKA tjänstgjorde hon som varumärkesmarknadsförare på LLC "Rush," där hon utmärkte sig i att övervaka årliga budgetar, lansera framgångsrika reklamkampanjer för privata varumärken och modernisera marknadsföringskanaler. Hennes bidrag under sina två år och nio månader på LLC "Rush" förbättrade betydligt företagets marknadsstrategier.

Innan dess var Olesia Chief Marketer på Demix Ltd, där hon framgångsrikt analyserade konkurrenter, organiserade deltagande i specialiserade mässor och omorganiserade servicecentret. Hennes tid på Demix Ltd, som sträckte sig över två år och sju månader, visade hennes förmåga att hantera komplexa marknadsföringsutmaningar.

Hennes karriär började som Marknadsföringschef på LLC "Balance-Club," där hon spelade en avgörande roll i att öka företagets medvetenhet och öka antalet beställningar under sin tio månader långa tjänstgöring.


Olesias Roll på EKA

På EKA kommer Olesia att ha ansvar för en bred uppsättning uppgifter som syftar till att förbättra våra marknadsstrategier och öka företagets tillväxt. Hennes uppgifter och ansvar inkluderar:

  • Genomföra prisstudier och identifiera marknadstrender.

  • Planera och hantera reklamkampanjer, inklusive innehållsskapande.

  • Observera externa affärsutvecklingar och interna kommunikationsprocesser.

  • Forma företagets image och skapa kommunikationsstrategier.

  • Hantera produktionen av reklammaterial och delta i målgrundsundersökningar.

  • Övervaka försäljningsprocesser, samarbeta med företagskunder och locka nya kunder.

  • Analysera försäljningsdata, optimera tjänster och utvärdera konkurrenters priser.

  • Samarbeta med leverantörer och söka samarbete med partners och kommuner.


Olesias omfattande erfarenhet och breda kompetens gör henne till en idealisk passform för vårt dynamiska team. Vi ser fram emot de innovativa idéer och nya perspektiv som hon kommer att bidra med till EKA, medan vi fortsätter att växa och betjäna våra kunder med excellens.


Var med oss när vi välkomnar Olesia till EKA och håll er uppdaterade om de spännande framsteg hon kommer att bidra till i framtiden.Comments


bottom of page